OVER MIJ

“De wereld een klein beetje beter maken”. Ik ben Robin de Pagter en met deze motivatie ben ik in 2013 gestart met het freelance architectenbureau R-chitect Gezond en Duurzaam Bouwen. Het doel? Het maken van Goede architectuur in een modern en minimalistisch jasje. Goed voor u, goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee: Gezond + Duurzaam = Economisch Bouwen.

Sinds de start in 2013 ben ik erg actief in België, waar ik inmiddels met verschillende architectenbureaus en projectontwikkelaars succesvol heb samengewerkt. Projecten variëren van sociale- en particuliere woningbouw tot scholen, zorg en utiliteitsbouw. Zowel nieuwbouw als herbestemming komen aan bod. Ik ben vanaf het schetsontwerp tot en met de oplevering betrokken bij de projecten.

Sinds eind 2014 ben ik actiever op de Nederlandse markt, waar ik inmiddels werk in opdracht van verschillende particuliere opdrachtgevers, architectenbureaus en projectontwikkelaars. Projecten vinden met name plaats in de particuliere woningbouw, zowel nieuwbouw als verbouwing maken onderdeel uit van de orderportefeuille.

NEEM CONTACT OP

ONTWERP EN ADVIES

Goede architectuur start bij het vormen van een kader waarbinnen ontworpen kan worden. Uw wensen, budget, de situatie, overheidseisen en eventueel aanvullende eisen bepalen de voorwaarden van de opdracht.

Binnen dit kader zoek ik naar mogelijke varianten om te komen tot een voor u zo Gezond + Duurzaam = Economisch mogelijk ontwerp. Ik ga uit van een integrale benadering, waarbij ik naast architecturale kwaliteit ook rekening hou met o.a. functionaliteit, technische kwaliteit, duurzaamheid, gezondheid en kosten. Al deze aspecten worden samengebundeld en voorzien van een modern- en minimalistisch jasje, waarbij eenvoud het sleutelwoord is.

Vanaf het eerste ontwerp werk ik zoveel mogelijk in 3D om u een duidelijk beeld te geven van het mogelijke eindresultaat. Zo kan het ontwerp op efficiënte wijze worden aangepast naar uw wensen en wordt duidelijk waar de technische uitdagingen liggen. Na het definitief maken van het ontwerp kan de aanvraag omgevingsvergunning compleet worden verzorgd, inclusief bijbehorende EPC – MPG – toetsen en statische berekeningen. Technische uitwerking, aanbesteding en bouwbegeleiding behoren ook tot de mogelijkheden en wordt aanbevolen.

Wilt u advies over Gezond + Duurzaam = Economisch bouwen, bent u enkel geïnteresseerd in een aanvraag omgevingsvergunning of wenst u volledige begeleiding van schetsontwerp tot aan oplevering? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

3D PRESENTATIE

Vanaf het eerste ontwerp werk ik zoveel mogelijk in 3D om opdrachtgevers een duidelijk beeld te geven van het mogelijke eindresultaat. Heeft u al een ontwerp en wilt u zich een duidelijk beeld vormen van uw nieuwe woning of aanstaande verbouwing? Of wilt u een specifieke sfeer neerzetten om uw ontwerp te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP